Nieuws

Blom vond het nogal hectisch

Blom vond het nogal hectisch

Kevin Blom zegde de NOS na afloop van FC Twente-PSV (2-2) toe om voor de camera te reageren op de omstreden rode kaart van Kevin Strootman, maar vond het uiteindelijk toch verstandiger om het stadion via de achterdeur te verlaten.

,,Ik ben altijd bereid een toelichting te geven. Maar het was in de gang nog zo hectisch dat mijn reactie misschien olie op het vuur zou zijn.” Ruim achttien uur later gaf Blom alsnog zijn visie.

,,Je kunt van mening verschillen over de kleur van de kaart. Maar het was in principe een zeer gevaarlijke overtreding, met gelukkig een redelijke afloop”, aldus Blom.

,,Kevin Strootman brengt de veiligheid van Luuk de Jong ernstig in gevaar. Ik ben benieuwd hoe de reacties zouden zijn geweest als er – door deze tackle van de zijkant – een ernstige blessure zou zijn ontstaan... Het uiteindelijke oordeel is nu aan de aanklager”, aldus Blom, die gisteren zijn gedachten probeerde te verzetten. ,,Ik heb mijn normale uitlooptraining gedaan na een wedstrijd. Deze week fluit ik in de Europa League en daar wil ik optimaal op voorbereid zijn.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties