Nieuws

Bondscoach lovend: "Jesus Corona past zich snel aan"

Bondscoach lovend: "Jesus Corona past zich snel aan"

Vanavond staat de oefeninterland tussen Nederland en Mexico op het programma. Voor Jesus Corona een speciale dag want hij staat voor zijn debuut, uitgerekend tegen het land in wiens competitie hij acteert.

Een andere Mexicaanse speler die actief is in de Nederlandse competitie is middenvelder Andres Guardado. De ervaren rot is een belangrijke speler in de groep en is één van de spoelers die de jongelingen als Jesus Corona moet helpen.

[google]"Hij is heel goed opgevangen”, aldus bondscoach Miguel Herrera in gesprek met de Telegraaf. "Juist een jong talent als Jesus Corona van FC Twente, die ik voor het eerst heb geselecteerd en op de bank begint, past zich heel snel aan in deze groep. De ervaren jongens als Javier Hernandez en Guardado helpen hem daarbij.”

De wedstrijd zal worden gespeeld in de Amsterdam Arena en af worden getrapt om 20:30 uur. Jesus Corona start op de bank.

Foto: MexSport
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties