Nieuws

Bondscoach Peru baalt van afwezigheid Tapia

Bondscoach Peru baalt van afwezigheid Tapia

FC Twente heeft Renato Tapia geen toestemming gegeven om deel te namen aan het toernooi Sudamericano onder 20, dat wordt gehouden van 14 januari tot 7 februari in Uruguay. Omdat het toernooi wordt georganiseerd door de Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL en niet door de FIFA, is de club niet verplicht om de speler af te staan.

[google]Bondscoach van Peru onder 20 Victor Rivera vindt het jammer dat Tapia niet mag deelnemen. "Hij is de enige speler die ervaring heeft met het spelen van wedstrijden in de hoogste divisie van een Europese competitie", zegt Rivera tegen LaRepublica.pe. "We hebben deze kwestie al besproken. We zullen hem missen, maar hopelijk redden we het ook zonder hem."

Tapia moet bij FC Twente nog een schorsing uitzitten na zijn rode kaart tegen Willem II (3-2). De middenvelder mist daardoor de uitwedstrijd tegen Feyenoord op 18 januari.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties