Nieuws

Bosch geniet: "Was een verrassing dat ik mocht starten"

Bosch geniet: "Was een verrassing dat ik mocht starten"

FC Twente speelde dinsdagavond met 1-1 gelijk tegen FC Schalke 04. De Tukkers wisten een goede indruk achter te laten tijdens het oefenduel in de Grolsch Veste, en kwamen in de 79ste minuut zelfs op voorsprong. Jeugdexponent Jesse Bosch mocht voor het eerst in het stadion van FC Twente starten.

"Dat was echt heel mooi", vertelt Bosch in gesprek met RTV Oost. "Ik heb zeker genoten. Het was eigenlijk een verrassing dat ik mocht starten. Normaal gesproken kun je dat wel min of meer afleiden uit de training, maar dat was deze keer niet het geval."

Bosch zat eerder tegen OH Leuven ook al bij de basiself. "Ik doe gewoon mijn ding en werk hard", vervolgt de middenvelder. "Nu word ik daarvoor beloond. Het was jammer dat ik op het eind last kreeg en niet door kon gaan, maar voor de rest was het prima. Het kan natuurlijk altijd beter."

[google][app]

Naast Bosch kregen ook jeugdspelers Godfried Roemeratoe en Ramiz Zerrouki de kans om zich te laten gelden. "Het is afwachten welke kansen er nog gaan komen. Ik blijf gewoon hard werken en mijn ding doen. Dan zullen we het wel zien", aldus Bosch.

Foto: Sportfoto Oost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties