Nieuws

Foto's: Plet en Boschker trainen mee

Foto's: Plet en Boschker trainen mee

Sander Boschker heeft vandaag weer de training hervat bij FC Twente. De doelman kampte met een scheurtje in de kuitspier, die hij opliep tijdens de eerste training van het nieuwe jaar. Ook kersverse aankoop Plet was aanwezig.

Aanvankelijk werd gevreesd dat Boschker langer uit de roulatie zou zijn, maar zijn herstel verloopt voorspoedig. Het snelle herstel komt Boschker ook goed uit, omdat hij voor volgend seizoen nog geen contract heeft. De intentie van de 41-jarige doelman is om nog een jaar door te gaan bij de club waar hij al 549 wedstrijden voor speelde.

Of FC Twente ook door wil met Boschker is nog onbekend. De club trok in de winterstop de Portugese doelman Daniel Ferandes aan.

Glynor Plet

Voor Plet was het de eerste training in Twente outfit. De lange spits (194 cm.) tekende gisteren een 3,5-jarig contract bij FC Twente als opvolger van de naar FC Porto vertrokken Marc Janko.

Foto's training 01-02-2012

[nggallery id=298]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties