Nieuws

Boschker wil door

Boschker wil door

Sander Boschker (41) wil nog wel een seizoen door als keeper bij FC Twente. De clubicoon revalideert op dit moment van een kuitblessure.

Boschker: “Ik durf niet te zeggen wanneer die blessure voorbij is, maar ik denk dat een eventuele rentree pas na de winterstop plaatsheeft. Maar goed, als ik weer fit ben, hoop ik weer van waarde te kunnen zijn.”
Boschker, wiens tweede plek achter eerste doelman Nikolai Michailov wordt ingenomen door de jonge doelman Nick Marsman, hoopt dan eigenlijk ook wel op een contractverlenging.

“Ja, man, als ik naar Studio Sport kijk, dan denk ik altijd: daar hoor ik nog steeds tussen te staan. Dus ik zou graag nog een jaar door willen gaan, dat weet voorzitter Joop Munsterman ook wel."

Geblesseerd
"Maar ik snap ook wel dat dat niet iets is waar we nu uitgebreid over moeten gaan praten, ik ben dit jaar volgens mij wat vaker achter elkaar geblesseerd geweest dan normaal. Maar goed, als het aan mij ligt, plak ik er nog een jaar aan vast.”

Boschker is op dit moment recordhouder als het gaat om meeste competitiewedstrijden voor één club (549) en speelde in totaal 672 officiële wedstrijden voor de Tukkers.

NUSport

Actie!! Registreer je op het FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties