Nieuws

Dedryck Boyata kan niet wachten om te spelen

Dedryck Boyata kan niet wachten om te spelen

De nieuwe aanwinst Dedryck Boyata bereikte vlak voor het sluiten van de transfermarkt een akkoord met FC Twente. De 21-jarige verdediger wordt gehuurd van Manchester City.

"De manier waarop ik hier ontvangen ben, heeft me verrast. De mensen waren erg vriendelijk en sociaal, dat verschilt van wat ik gewend ben. Ik kan niet wachten om te spelen in de Grolsch Veste", zo vertelt Boyata aan FC Twente TV. "Ik weet dat hier spelers zijn doorgebroken. Ik wist dat Steve McClaren de manager was en ik kende een paar spelers. Ik kende Bryan Ruiz al van zijn tijd in België. Ik keek altijd naar zijn wedstrijden. Hij is een goede speler."


John Guidetti
Boyata heeft een hechte band met John Guidetti, ploeggenoot bij City. De Zweedse spits werd vorig seizoen uitgeleend aan Feyenoord. "Ik heb wel met hem gesproken over mijn komst, maar ik verwachtte geen adviezen van hem. Want de manier waarop jullie John Guidetti kennen, is niet de manier waarop ik hem ken. John is mijn kleine broertje, ik groeide op met hem. We hebben een tijdje bij elkaar in huis gewoond, als hij mij dan adviezen gaat geven dan zouden de rollen omgekeerd zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties