Nieuws

Brama houdt zich professioneel na plaats op de bank

Brama houdt zich professioneel na plaats op de bank

Coach Steve McClaren startte gisteren met Robbert Schilder in de basis in plaats van Wout Brama, de man waarover mcClaren ooit zei hem als eerste in te vullen op het wedstrijdformulier. Tijden veranderen, ook bij FC Twente. Na de wedstrijd reageerde de teleurgestelde Brama bij Paul Schabbink van RTVOost.


Op de vraag wat zijn reactie was nadat Brama hoorde dat hij op de bank moest starten; "Heel teleurstellend. De trainer heeft veel keus en vele types spelers die op mijn positie kunnen spelen en ook willen spelen. We zullen zien wie er uiteindelijk gaat spelen, de trainer maakt de keuze hierin".

Schabbink: "Zegt het wat dat je na rust dan in mag vallen"? Brama: "Ja, de trainer zei voor de wedstrijd al "be ready" . Ik ben een professional en zal altijd klaar zijn, maar speel natuurlijk het liefst vanaf het begin.

Over de wedstrijd was Brama duidelijk; "Het spel tot aan de 16 was nog wel aardig maar voorin had het wel wat scherper gekund, iets meer killer zijn." Aangezien de nieuwe spitsen volgende week donderdag nog niet speelgerechtigd zullen zijn is dit een punt waar coach McClaren mee aan de bak kan.

RTVOost en TCT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties