Nieuws

Brama ontbreekt op training FC Twente

Brama ontbreekt op training FC Twente

Wout Brama trainde vanmorgen niet mee met de selectie van Alfred Schreuder. Ook was hij niet te vinden bij de training van Jong FC Twente dat enkele velden verderop een training afwerkte. Mogelijkheid bestaat dat Brama in gesprek is met een nieuwe werkgever. De middenvelder heeft momenteel geen contract en is transfervrij op te pikken.

FC Twente heeft met Wout Brama de afspraak gemaakt dat de middenvelder zelf mag beslissen of hij bijtekent of dat hij tekent bij een andere vereniging. Echter met het aantrekken van Mokotjo lijkt de kans steeds kleiner worden dat Brama bij FC Twente blijft.

[google]Brama zou dan aan moeten sluiten als 2e keus achter Mokotjo. Keert Gutierrez over een half jaar terug dan zou FC Twente drie verdedigende middenvelders voor één positie in dienst hebben. Met de bezuinigingen die zijn ingezet lijkt dit niet te verantwoorden.

Stelling: FC Twente moet na het aantrekken van Mokotjo definitief afscheid nemen van Brama.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties