Nieuws

BREAKING: FC Twente contracteert linksbuiten VFL Wolfsburg

BREAKING: FC Twente contracteert linksbuiten VFL Wolfsburg

FC Twente heeft wederom een slag geslagen op de transfermarkt. Net als Michael Olaitan en Thomas Agyepong betreft het wederom een aanvaller. Deze keer is het de eer aan linksbuiten Razak Iddrisu van het Duitse VFL Wolfsburg. De 19-jarige Ghanees speelde vorige week maandag mee in de oefenwedstrijd tegen AZ (0-2 verlies red.) en liet hierbij een goede indruk achter. Dit resulteerde volgens betrouwbare bronnen van Twente Insite in een contract. Voor hoeveel jaar de transfervrije Iddrisu heeft getekend is nog niet bekend.

Iddrisu stond enkele jaren geleden te boek als één van de grootste talenten van Duitsland. Toch wist hij nooit definitief door te breken. Via FC Twente hoopt hij de belofte alsnog in te lossen. In gesprek met Twente Insite gaf hij na de wedstrijd tegen Jong AZ al aan dat het Nederlands voetbal goed bij hem past en graag bij FC Twente wil blijven. FC Twente dacht er hetzelfde over.[google]

Razak Iddrisu zal in eerste instantie aansluiten bij Jong FC Twente en mag zich vanuit hier in de kijker proberen te spelen bij de eerste selectie van Alfred Schreuder.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties