Nieuws

BREAKING: Tapia tot 2020 naar Feyenoord

BREAKING: Tapia tot 2020 naar Feyenoord

[google]De kogel is door de kerk. FC Twente en Feyenoord bereikten gisteren alsnog een akkoord over de transfer van Renato Tapia naar Rotterdam. De middenvelder die momenteel als centrale verdediger wordt gebruikt gaat een contract tekenen tot medio 2020. FC Twente ontvangt 2,5 miljoen euro voor de Peruviaan exclusief toekomstige bonussen. Dit meldt de Telegraaf.

Het enige dat de transfer nog tegen kan houden is een medische keuring. Deze keuring zal morgen plaatsvinden. Diezelfde dag moet FC Twente uit aantreden tegen NEC. Wie de plek centraal in de verdediging in gaat vullen is vooralsnog onbekend.

FC Twente kan niets met de 2,5 miljoen euro omdat de eerste 4,8 miljoen euro van transfers direct bij de gemeente terecht komt. Dit is één van de afspraken die is gemaakt bij de garantstelling van 32 miljoen euro door de gemeente Enschede. Wel kan de club het vrijgekomen salaris herinvesteren.

Update: Volgens Feyenoord watcher Gouka tekent Tapia vandaag en niet morgen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties