Nieuws

Brenet opnieuw belangrijk: "Team weet dat ik gevaarlijk ben"

Brenet opnieuw belangrijk: "Team weet dat ik gevaarlijk ben"

FC Twente heeft zondagmiddag een keurige 3-0 overwinning op FC Groningen geboekt. De Tukkers hadden 90 minuten lang de overhand in de confrontatie met de nummer vijftien van de eredivisie. In de tweede helft werd de wedstrijd beslist door doelpunten van Misidjan, Brenet en Van Wolfswinkel.

“Ik denk dat we een redelijk goede wedstrijd hebben gespeeld. Hier en daar nog wat slordigheden, maar ik denk dat we tevreden kunnen zijn”, aldus Brenet voor de camera van FC Twente. Ondanks het betere van het spel te hebben gingen de Tukkers na 45 minuten rusten met de 0-0 stand nog op het scorebord.

“We gingen de kleedkamer in met een positieve mind. Omdat we veel kansen hadden gecreëerd. Vlap die ook nog een bal op de lat schiet. Paar andere jongens die hier en daar nog wat kansen hadden gehad, dus je gaat met een positief gevoel de rust. En dan ga je met hetzelfde gevoel ook weer naar buiten.”

Na de rust viel al snel de 1-0 via Misidjan. Vervolgens was het de beurt aan Brenet om zijn doelpunt mee te pakken. “Ik probeer gewoon mijn best te doen en belangrijk te zijn voor het team. Het team weet dat ik gevaarlijk ben in de ‘zestien’. Ik hoop dat ik deze lijn kan weten door te zetten en belangrijk kan blijven voor het team.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties