Nieuws

Breukers gaat voor een basisplaats

Breukers gaat voor een basisplaats

Tim Breukers staat de komende drie seizoenen onder contract bij FC Twente. De rechtsback komt na het seizoen over van Heracles Almelo, waar hij transfervrij kon vertrekken. Breukers sprak ook met andere clubs.

"Ja, met meerdere clubs", zegt hij tegen TC Tubantia. "Welke doet er niet toe. FC Twente was concreet, ik ben er uitgekomen en het voelt heel goed. Ik ben nog jong. Het is een mooie uitdaging, een prachtige kans op een prettig moment in mijn loopbaan. Bovendien: ik heb net een huisje gekocht in Oldenzaal, dus privé past het ook goed."

"Ik ga natuurlijk voor een basisplaats", is de vleugelverdediger strijdvaardig. "Ik wil spelen, ga niet naar FC Twente om op de bank te zitten. Natuurlijk, die garantie is er nooit en die krijg je ook niet. FC Twente heeft een grote selectie en er gaat misschien nog van alles gebeuren. Maar ik hoop in Enschede een nieuwe stap te maken in mijn ontwikkeling als voetballer."

Breukers kijkt met een goed gevoel terug op zijn jaren bij Heracles. "Die club heeft mij de kans gegeven om mij te ontwikkelen. In Almelo heb ik mij gevormd. En ik heb de enorme groei van de club meegemaakt. Zesde plaats, achtste plaats, twee keer play-offs, de bekerfinale. Er zijn veel mooie momenten bij Heracles waar ik op terug kan kijken. Ik heb vijf prachtige jaren in Almelo gehad", aldus de 24-jarige verdediger.

Voetbalcentraal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties