Nieuws

Britse pers is Collins John nog niet vergeten

Britse pers is Collins John nog niet vergeten

In Engeland heeft de Britse tak van FOX Sports een lijstje samengesteld met spelers die meteen vanaf hun debuut een verbluffende indruk achterlieten. Op 19-jarige leeftijd maakte Collins John de overstap naar Londen en scoorde in zijn eerste seizoen 11 doelpunten. In dat jaar (2005/2006, red.) eindigde Fulham FC knap in de middenmoot, mede dankzij John.

[google]De voormalig spits van FC Twente wordt ingeleid met de tekst: "Niet veel spelers maakten een grotere indruk dan de voormalig spits van Fulham deed in 05/06". In navolging van de broer van Ola John waren er slechts tweee spelers die in 1 seizoen elf goals wisten te maken voor Fulham: Dimitar Berbatov en Clint Dempsey.

Waar het mis ging

In het seizoen 06/07 speelde John de eerste zeven wedstrijden. Vervolgens werd de manager ontslagen en vervangen door Lawrie Sanchez. De vorm van John kelderde vanaf dat moment tot een dieptepunt. In zijn laatste contractjaren bij The Cottagers werd John verhuurd aan Leicester City, Watford en NEC. Daarna volgden clubs uit de VS, Iran, Polen en Azerbeidzjan. Toen besloot hij een punt achter zijn loopbaan te zetten en verder te gaan als zaakwaarnemer van zijn broertje.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties