Nieuws

Broedertwist bij PEC Zwolle - FC Twente

Broedertwist bij PEC Zwolle - FC Twente

Aanstaande zondag staat het competitietreffen op het programma tussen de verrassing van het seizoen PEC Zwolle en FC Twente. Een duel met extra lading voor assistent trainer Kees van Wonderen wiens broer Edward Algemeen directeur is bij PEC Zwolle.

"Het is grappig dat we elkaar tegenkomen", aldus Kees van Wonderen tegenover de NOS. "We zijn elkaar al een tijdje op een ludieke manier aan het sarren."

Zo stuurde broer Edward een foto naar Kees met de uitbreiding van het stadion van PEC. De reactie van Kees: "Ik stuurde terug: het zal dan wel stil zijn als wij langskomen..."

Edward: "We bellen veel en zitten elkaar dan wat uit te dagen. FC Twente heeft Youness Mokhtar bij ons weggehaald, waar wij natuurlijk niet zo blij mee waren. Dat krijgt hij deze week nog wel even te horen", zegt hij lachend. "Of dan belt Kees weer met de mededeling dat er bij FC Twente heel erg scherp en goed getraind wordt, om ons alvast een beetje bang te maken."

[google]Ondanks dat de wedstrijd goed leeft bij de broers is het nog niet zeker of Kees van Wonderen de wedstrijd gaat halen. Alles is afhankelijk van zijn vlucht. Hij zit namelijk in het buitenland en zal zondag om 10:00 uur landen terwijl de wedstrijd al om 12:30 uur begint.

"Ik weet niet of dat gaat lukken, maar anders zit ik sowieso voor de televisie. Onze andere twee broers zitten wel op de tribune. Ik denk dat zij een keer neutraal zijn, dat de beste moge winnen."

stelling

FC Twente gaat zondag met drie punten weer naar huis.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties