Nieuws

Bruno Uvini roemt supporters FC Twente

Bruno Uvini roemt supporters FC Twente

De Braziliaan Bruno Uvini werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van het Italiaanse Napoli. FC Twente bedong een optie tot koop op de 3-voudig Braziliaans international die nu al drie wedstrijden op rij met Peet Bijen het centrale verdedigingsduo vormt. Na afloop van de wedstrijd tegen Roda JC voelde de verdediger zich bevrijd door de eerste overwinning van het seizoen.

“De overwinning van vandaag voelt als een bevrijding. We hebben vandaag ook echt alles gegeven om deze overwinning over de streep te trekken. Dat het dan uiteindelijk ook lukt, geeft echt een fijn gevoel. Het lijkt haast alsof we een nieuwe start hebben gemaakt”, aldus Bruno Uvini op de clubwebsite. [google]

De overwinning is volgens de mandekker mede te danken aan de inzet van de supporters. “Ik vind echt dat zij vandaag het verschil hebben gemaakt. Je merkt in het veld hoe zij achter de ploeg staan. De waardering die je krijgt bij een goede bal en de steun die je voelt wanneer het lastiger gaat zijn zaken die je als speler helpen.”

Komende zondag wacht de volgende uitdaging, AZ uit. "Nu is het zaak om de knop weer om te zetten. We moeten de goede dingen van vandaag zeker meenemen, maar ons vervolgens ook meteen gaan richten op AZ, onze volgende tegenstander", besluit Uvini.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties