Nieuws

Bryan Ruiz kan naar Argentijnse topclub

Bryan Ruiz kan naar Argentijnse topclub

Naast Valencia en Werder Bremen is er een nieuwe club die interesse heeft om Bryan Ruiz te verlossen van zijn situatie bij Fulham FC. De Argentijnse topclub Boca Juniors heeft openlijk haar interesse kenbaar gemaakt in het televisieprogramma TyCSports via clubvoorzitter Daniel Angelici.

[google]"We bekijken momenteel een Costa Ricaanse speler, Bryan Ruiz", was de korte maar duidelijke reactie van voorzitter Angelici. Of de club Ruiz per direct over wil nemen of pas aan het eind van het seizoen als zijn contract afloopt is niet bekend gemaakt.

Ruiz speelde afgelopen zomer een sterk WK en de verwachting was dat hij het gedegradeerde Fulham voor september 2014 zou verlaten. Ondanks interesse van onder meer Palermo, Besiktas en Werder kwam het niet tot een transfer en staat hij nog altijd onder contract bij de Londense club. De kampioen van 2010 heeft bij Fulham nog een contract tot medio 2015. Om nog iets over te houden aan de Costa Ricaan lijkt een vertrek bij Fulham deze winter zeer aannemelijk.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties