Nieuws

Bryan Ruiz viert officieel debuut met prijs

Bryan Ruiz viert officieel debuut met prijs

Bryan Ruiz is zijn nieuwe avontuur bij Sporting Portugal begonnen met een prijs. In de Portugese Supercup wist het landskampioen Benfica met 1-0 te verslaan. Een geweldige opsteker voor Ruiz die de afgelopen vier jaar onder contract stond bij het Engelse Fulham. De club waar hij de hoge verwachtingen nooit waar kon maken.

In Portugal hoopt de inmiddels bijna 30-jarige aanvaller zijn plezier in het voetbal terug te vinden. Dit lijkt vooralsnog goed te lukken. Met de overwinning deed Ruiz een oud-ploeggenoot bij FC Twente pijn. Ola John begon bij Benfica in de basis, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

[google]Een ander opmerkelijk feit was dat de coach van Ruiz, Jorge Jesus, vorig jaar nog de trainer was van Benfica. Hij versloeg de ploeg die hij zes jaar onder zijn hoede had gelijk in de eerste derby.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties