Nieuws

Bulykin krijgt al 6 maanden geen salaris

Bulykin krijgt al 6 maanden geen salaris

Afgelopen zomer besloot FC Twente het contract van Dmitri Bulykin niet te verlengen en koos het voor de jonge onervaren Djordjevic als zijn vervanger. Na vele aanbiedingen van onder meer zijn voormalige club Dinamo Moskou koost Bulykin uiteindelijk voor een contract bij Volga Nizjni Novgorod. Ondanks dat de Russische competitie bekend staat om het grote geld hebben Bulykin en zijn teamgenoten de afgelopen zes maanden geen salaris ontvangen.

"Het niet betalen van onze salarissen is een ernstig probleem", zegt Bulykin tegenover de Russische media. "Maar de club heeft ons beloofd dat de zaken binnenkort worden opgelost."

Volga is momenteel de nummer twaalf van de Russische competitie dat slechts zestien deelnemers kent. De club staat drie punten voor op de plek die clubs verplicht tot het spelen van play-off wedstrijden. Bij Volga heeft Bulykin nog niet kunnen brengen wat er van hem word verwacht. In de zes wedstrijden die hij in actie kwam scoorde hij geen enkele keer. Zelf heeft hij er wel een verklaring voor.

"Het Russische voetbal is veel meer defensief ingesteld als dat ik gewend was in Nederland. Daar speelden we vol op de aanval wat resulteerde in drie tot vier kansen per wedstrijd. Hier bij Volga moet ik het doen met twee, soms maar één kans per wedstrijd."

Een andere reden die Bulykin noemt is het missen van de voorbereiding en een fikse griep. "Ik was niet betrokken bij het voorbereiding waardoor ik niet 100% fit was. Daarbij kreeg ik deze winter een fikse griep die ik moest bestrijden met antibiotica. Gelukkig ben ik nu hersteld en wil er dit seizoen het beste van maken. Ons doel is te eindigen in de top 10", besluit de spits optimistisch.

[google]

Extra informatie Volga Nizjni Novgorod

Volga ligt in de stad Nizjni Novgorod dat na Moskou, Sint-Petersburg, Novosibirsk en Jekaterinenburg de vijfde stad van Rusland is. Het ligt bijna op één lijn 420 KM ten oosten van Moskou. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Lokomotiv stadion dat tot 2006 behoorde tot de club FC Lokomotiv Nizhny Novgorod. Deze club werd in 2006, tijdens het 90-jarig bestaan, failliet verklaard en de licentie ontnomen.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties