Nieuws

Burrda kan nog steeds niet leveren

Burrda kan nog steeds niet leveren

Met veel trots werd het Zwitserse Burrda gepresenteerd als nieuwe kleding sponsor als opvolger van het failliete Diadora. Ondanks dat de nieuwe sponsor meer geld in het laatje brengt lijkt FC Twente nu toch financiën mis te lopen. Tot op heden is Burrda er niet in geslaagd kleding te leveren voor de commerciële verkoop. FC Twente bracht vandaag het onderstaande bericht naar buiten maar de daadwerkelijke oorzaak kan men niet geven. De schade voor FC Twente kan oplopen tot enkele tonnen.

Persbericht FC Twente

In verband met onvoorziene leveringsproblemen is het voor supporters tot dusver nog niet mogelijk geweest het wedstrijdshirt van FC Twente voor het seizoen 2011/2012 in de Fanshop te kopen. De FC Twente Fanshop vraagt de supporters om begrip te hebben voor deze situatie. Wanneer de shirts verkrijgbaar zijn in de Fanshop, dan zal dit onder meer bekend gemaakt worden via FC Twente.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties