Nieuws

Buysse 2e keus voor Genk

Buysse 2e keus voor Genk

Racing Genk probeerde vorige zomer Derrick Tshimanga aan de haak te slaan. De vraagprijs van Lokeren van ruim drie miljoen euro vormde een obstakel. Tshimanga prijkt opnieuw op de verlanglijst. Lokeren wenst echter geen water bij de wijn te doen. Genk heeft een goed alternatief.

Bart Buysse mag FC Twente in januari verlaten. Racing Genk nam contact op met de Tukkers. Ze willen de 25-jarige linksachter een half seizoen huren met een koopoptie. Een doorbraak lijkt niet voor morgen, want FC Twente wil de ex-speler van Zulte Waregem liever definitief verkopen. In Enschede verwachten ze dat er nog geïnteresseerde clubs zullen opdagen.

Hij tekende in augustus 2010 een vierjarig contract bij FC Twente, toen Michel Preud'homme er trainer was. Buysse kende een moeilijke start, mede door blessureleed. Halfweg zijn eerste seizoen wist hij een basisplaats te veroveren. Dit seizoen komt hij, met Co Adriaanse als trainer, weinig aan spelen toe.

Racing Genk zoekt een extra linksachter die de concurrentie moet aangaan met Pudil. De Tsjechische international heeft een aflopend contract en kijkt de kat uit de boom.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties