Nieuws

Buysse gefrustreerd bij Club Brugge

Buysse gefrustreerd bij Club Brugge

Bart Buysse vertrok afgelopen zomer naar Club Brugge om na een mislukt avontuur bij FC Twente weer aan speelminuten te komen. Prettige bijkomstigheid was dat Club Brugge de club van Buysse is en een mooie comeback in België leek een feit. Helaas denkt Club Brugge trainer Georges Leekens daar anders over en deed tot op heden geen beroep op de linksback.


Vrijdag speelde Club Brugge tegen KV Kortrijk. Ryan Donk en Lior Rafaelov vielen geblesseerd uit, maar ook toen moest Buysse genoegen nemen met een plek op de bank.

"Hoe ik mij nu voel? Wat denk je? Natuurlijk vind ik dit heel bizar, maar wat wil je nu dat ik zeg?", zegt de Belg tegenover Het Nieuwsblad. "Ik denk en hoop niks meer. Maar ik vrees dat ik dit niet lang meer zal volhouden."

Het lijkt er dan ook op dat het avontuur bij Brugge eindigt in een desillusie en de gefrustreerde Buysse in de winterstop op zoek kan naar een nieuwe werkgever.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties