Nieuws

Buysse: "Ik zal weer basisspeler worden"

Buysse: "Ik zal weer basisspeler worden"

Bart Buysse moet dit seizoen onder Co Adriaanse vechten voor zijn plekje bij FC Twente. Een vertrek is niet aan de orde voor de Belgische verdediger.

Buysse voelt zich naar eigen zeggen uitstekend in Enschede. "Zoals ik altijd heb gedaan, blijf ik hard werken en wachten op nieuwe kansen. In de voorbereiding zag ik het al een beetje aankomen. Trainer Co Adriaanse kent Tiendalli al heel lang", weet Buysse over de coach en zijn concurrent. "Wanhopen doe ik niet. Ik zit ook allesbehalve op een zijspoor.

"Het seizoen is lang, we spelen heel veel wedstrijden en ik zal zeker de kans krijgen om mezelf opnieuw in de ploeg te spelen", vervolgt de linksback. "Ik heb ook nog geen moment getwijfeld over mijn toekomst in Twente. Op de laatste dag van de transferperiode wilde Racing Genk mij kopen. Ik bedankte vriendelijk, omdat ik weet dat ik in Twente opnieuw basisspeler zal worden."

Twente opende het seizoen sterk in de Eredivisie, maar viel de laatste weken terug met als dieptepunt de remise tegen Excelsior (2-2). Buysse twijfelt echter niet aan de kwaliteiten van zijn ploeg. "PSV heeft de beste indruk nagelaten", bespreekt Buysse de titelconcurrenten. "Ajax is Ajax, zij zullen altijd meestrijden om het kampioenschap. Ook AZ heeft een sterke ploeg, maar ik verwacht dat ze nog een terugslag zullen krijgen."

"Als wij de neuzen opnieuw in dezelfde richting krijgen, verwacht ik dat we net als vorig seizoen zullen meedingen naar de landstitel", besluit Buysse, die zich prima voelt in Enschede. "Ik zit hier echt ideaal. Het is een rustige streek, een mooie club waar er goed gevoetbald wordt en de omkadering is perfect. Naast de trainingen breng ik veel tijd door met de ploeggenoten. Het is een fantastische groep, een mix van Nederlanders en buitenlanders die heel goed met elkaar opschieten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties