Nieuws

Buysse loopt knieblessure op

Buysse loopt knieblessure op

Tijdens de veld training in Zeeland, waar FC Twente momenteel haar trainingskamp heeft opgeslagen, heeft Bart Buysse het veld moeten verlaten met een blessure. Het zou gaan om een knieblessure waarvan de ernst momenteel nog niet duidelijk is.

Naast de blessure van Buysse trainden doelman Sander Boschker en Denny Landzaat nog apart van de groep. Beide routiniers verwachten op korte termijn weer aan te kunnen sluiten bij de selectie.

korte samenvatting van een toeschouwer ter plekke

Korte samenvatting van de training. Ten eerste kreeg Bednarek les in tikkertje tijdens de warming up. Daarna hadden ze een soort inpaas-kaatsspel gedaan in verschillende varianten. Hierbij viel op dat Leugers af en toe het tempo niet kon bij benen leek het wel. Berghuis viel me positief op.

Daarna partijvorm, waarbij Tiendalli bij de 'reserves' speelde en Cornelisse bij de 'basis' (daar leek het in ieder geval op). Toen Janko geblesseerd de training verliet (zag er niet ernstig uit, na een mooie actie hield hij het voor gezien), ging de Jong naar de spits en Chadli op 10. Berghuis speelde daarna op rechsbuiten bij de 'basis'. Het niveau verschil tussen de 'reserves' en de 'basis' was echt groot. Buysse viel ook nog uit. Tiendalli was het enige lichtpunt bij de reserves vond ik. Tijdens cooling down gooide Wisgerhof er nog een breakdance move uit. Sfeer was overigens goed.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties