Nieuws

Cabral: "Als ik 'm maar verkeerd raak"

Cabral: "Als ik 'm maar verkeerd raak"

FC Twente won vanavond bij sc Heerenveen zijn eerste uitwedstrijd van het seizoen. Jerson Cabral was de grote uitblinker bij de Tukkers. De vleugelspeler was de hele wedstrijd dreigend en scoorde met een 'hobbelballetje' in de 89e minuut de bevrijdende 1-2. Het werd uiteindelijk 1-3.

"Ja lekker! Als ik 'm maar verkeerd raak", grapte hij na afloop tegenover FOX Sports. "Nee, ik ben er blij mee. Het was de 1-2 vlak voor tijd en dat was wel de nekslag voor Heerenveen. Het maakte me ook niet uit hoe die bal erin ging. Het was gewoon een éénpunter. Ik raakte 'm gewoon helemaal verkeerd. Nou, niet helemaal verkeerd", zegt hij met een knipoog. Het was de eerste goal van Cabral in 3,5 jaar dienst van FC Twente.

[google]Het was de eerste uitoverwinning van FC Twente dit seizoen. "Het klinkt een beetje cliché, maar op zo'n trainingskamp ga je bij elkaar zitten, zeg je elkaar de waarheid. Want de eerste seizoenshelft was gewoon heel slecht. Als je ziet hoeveel punten we hebben gehaald... Dat mag niet voor een club als FC Twente. Dan steek je de koppen bij elkaar en gewoon heel hard werken. En we hebben kwaliteit, spelers die een wedstrijd kunnen beslissen. Dat zie je vanavond ook", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties