Nieuws

Cabral: 'Mijn moeder vond het zo erg dat ik de boeman was'

Cabral: 'Mijn moeder vond het zo erg dat ik de boeman was'

Na jaren te zijn verguist lijkt Jerson Cabral na drie seizoenen FC Twente eindelijk een eerlijke kans te krijgen in Enschede. Medio 2012 kwam Cabral naar Enschede en de geflopte Wesley Verhoek maakte de omgekeerde weg. In het eerste seizoen kwam hij tot tien eredivisiewedstrijden waarvan één in de basis, maar gedurende het seizoen kwamen de verhalen dat hij lastig zou zijn en zijn buren hem beschuldigden van overlast. Cabral doet vandaag zijn verhaal.

"Dat ik voor overlast zorgde in mijn appartement, met de auto zou racen in de garage, drank gebruikte. Dat was totale onzin. Als ik wist hoe die verhalen in de wereld zijn gekomen, zou ik je het antwoord geven. Het is me nog altijd een raadsel. Maar het deed mijn imago geen goed, ik werd aangekeken alsof ik tuig was."

[google]"Mijn moeder vond het heel erg dat ik als boeman werd neergezet", vervolgt Cabral in gesprek met Wagenaar. "Zij heeft me opgevoed, zij weet hoe ik ben. Normen en waarden zijn bij ons juist erg belangrijk. Dat het haar kwetste, deed mij weer extra pijn. Er is zoveel gezegd en geschreven de afgelopen jaren, dat ik soms dacht: waarom doen jullie dit?"

Dit seizoen lijkt Cabral dan eindelijk die kans te krijgen waar hij al zo lang naar smacht. Tegen Ajax speelde hij 90 minuten en de buitenspeler is dan ook best trots op zichzelf. "Het voelt zo heerlijk dat ik eindelijk weer voor FC Twente speel. Nu wil ik laten zien wat ik kan, dit over de streep trekken. Ik ben er ook trots op dat ik hier weer sta. Ik ben van best ver gekomen", besluit Cabral het gesprek.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties