Nieuws

Cabral: "Nu het goed gaat praat niemand erover"

Cabral: "Nu het goed gaat praat niemand erover"

Jerson Cabral is één van de spelers van het huidige FC Twente die helemaal is opgeleefd na de winterstop. Tegen Groningen maakte hij de winnende en zijn optreden tegen Cambuur bekroonde hij met een geweldig doelpunt. In 2012 kwam hij over van Feyenoord. Al die tijd kwam het er maar niet uit bij geboren Rotterdammer.

[google]Zijn prestaties vielen jaar na jaar tegen. Dat in combinatie met een zeer riant salaris maakte hem niet echt geliefd bij het Twente publiek. Ook via de media kwam de buitenspeler regelmatig negatief in het nieuws. "Nu het goed gaat, praat niemand erover. Ik heb veel liever dit, ik ben een gevoelsmens", laat Cabral optekenen in De Gelderlander. Ik weet ook dat het weer anders kan worden, vandaar mijn nuchterheid."

Zaterdagavond werd de 25-jarige aanvaller gewisseld. Luidkeels werd hij toegezongen door het publiek in de Grolsch Veste. Iets wat hem goed moet hebben gedaan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties