Nieuws

Castaignos: "Ben klaar voor de competitie"

Castaignos: "Ben klaar voor de competitie"

De nieuwe FC Twente-spits Luc Castaignos heeft bij Jong FC Twente in de Supercupwedstrijd tegen Jong Ajax zijn eerste speelminuten gemaakt. Vooraf was al afgesproken, dat Castaignos maximaal een helft zou spelen, maar zijn rentree in wedstrijdverband smaakte naar meer voor de spits. "Ik voelde me goed en wilde ook de tweede helft spelen. Dat heb ik in de rust ook aan Patrick Kluivert (trainer Jong FC Twente, red.) gevraagd, maar die zei, dat het niet kon, omdat er afspraken over waren gemaakt.”

Castaignos speelde geen opvallende wedstrijd, maar was zelf tevreden. "Ik was belangrijk voor het team door steeds aanspeelbaar te zijn. Uiteindelijk had ik daarbij ook mijn aandeel in de eerste goal. Doordat ik naar de eerste paal trok, kwam een andere speler vrij. Af en toe was ik een beetje te slordig, waardoor ik een paar keer balverlies leed. Dat moet eruit.


Het was een heerlijk gevoel om weer eens moe te worden van een voetbalwedstrijd. Ik had al zeker drie maanden geen wedstrijd meer gespeeld. Bij Inter trainde ik op het laatst alleen nog maar. Dit was ook nog eens een wedstrijd in een leuke entourage en er stond echt iets op het spel.”

Klaar voor competitiestart
Hoewel FC Twente een heel programma heeft uitgestippeld om Castaignos topfit te krijgen en hij pas net is hersteld van een hamstringblessure, vindt de spits zichzelf al klaar voor de competitiestart tegen FC Groningen zondag. "Ik voel me goed en ik ben er klaar voor, maar de trainer moet beslissen of hij me opstelt. Ik reken op niks, maar als de trainer me nodig heeft dan sta ik er.”

Telesport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties