Nieuws

'Castaignos in de belangstelling van Arsenal'

'Castaignos in de belangstelling van Arsenal'

Woensdag 5 februari jl werd er door Twenteinsite gemeld dat Castaignos toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Volgens L’Équipe is dit nieuws ook opgepikt Arsène Wenger. De coach van Arsenal heeft de voorkeur voor jonge spelers die hij nog kan boetseren tot zijn ideaalbeeld. De Franse manager zou gecharmeerd zijn van de voormalig spits van Internazionale.

[google]Met zijn 21 jaar lijkt Castaignos een geschikte kandidaat om de selectie van The Gunners te versterken deze zomer.  De Daily Mail meldt echter dat Edison Cavani ook in de belangstelling staat van Arsenal, en dat is toch een spits van een heel ander kaliber.

Twente heeft zich al gedekt voor een vertrek van Castaignos door de Noor Torgeir Børven aan te trekken. De winterse transferwindow is nog maar net gesloten en de zomerse laat nog even op zich wachten, maar nu circuleren er al verschillende geruchten door voetballand.

Stelling: Arsenal komt te vroeg voor Castaignos

[nederbet]

[ligatus]

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties