Nieuws

Castaignos opvallende afwezige bij training

Castaignos opvallende afwezige bij training

Vanochtend is de eerste selectie begonnen met de eerste groepstraining. Echter wordt er wel getraind met een incomplete selectie. Verschillende spelers zijn niet van de partij. Van een aantal spelers was het al bekend dat ze er vandaag niet bij zouden zijn, maar tussen de afwezigen bevindt zich ook een opvallende naam.

Renato Tapia, Sonny Stevens en Torgeir Børven zijn alle drie geblesseerd, en komen daarom voorlopig nog niet terug. Of Andreas Bjelland zich nog aansluit bij de groep is ook nog onzeker, vanwege de interesse in de verdediger. Nu de transfer van Mokotjo van de baan is, keerde hij vanochtend al wel weer terug op het trainingsveld.

[google] Opvallend is dat Luc Castaignos vanochtend niet zijn gezicht heeft laten zien in Hengelo, waar de eerste groepstraining wordt afgewerkt. De TC Tubantia meldde zaterdag dat hij gewoon zou komen trainen. Dit is nu niet het geval. En dat terwijl zijn transfer afgelopen weekend nog afketste. Door zijn afwezigheid lijkt het erop dat er alsnog een kans is dat de spits vertrekt, of dat hij zijn training binnen de muren afwerkt.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties