Nieuws

CBV: "Punten in mindering bij niet naleven regels"

CBV: "Punten in mindering bij niet naleven regels"

De CBV is er momenteel maar druk mee. Nadat het eerder al aangaf FC Twente niet de hand te willen reiken door Schreuder het seizoen af te laten maken als Interim coach begint CBV directeur Marsman nu te dreigen met de eventuele sancties die kunnen volgen als FC Twente de regels niet naleeft.


Marsman: "Als de regels niet worden nageleefd, volgen er sancties. In eerste instantie gaat dat om een boete, maar al heel snel volgen zwaardere sancties: punten in mindering."

De reden voor deze toch wel zware sanctie is volgens Marsman als volgt: "Het gaat ons om de bescherming van onze leden. Er zijn genoeg trainers met het juiste diploma die geen baan hebben. Uiteindelijk moeten de reglementen van UEFA en KNVB gewoon nageleefd worden door de clubs. Regels zijn regels."

Door deze uitspraken zal FC Twente de invulling van de technische staf moeten heroverwegen. Het meest logische lijkt dan ook om naast van Wonderen ook Kluivert op de bank te posteren. Hij beschikt wel over de benodigde papieren en is tevens assistent bondscoach bij het Nederlands elftal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties