Nieuws

Chadli blijft: "Ik pas bij Twente"

Chadli blijft: "Ik pas bij Twente"

Nacer Chadli zou trainer Michel Preud'homme kunnen volgen naar Saudi-Arabië, maar hij wil zich op FC Twente richten. De aanvaller zou net als Brian Ruiz achter Preud'homme aan kunnen naar Al Shababa. Toch wil de Belgische international daar niet aan denken. "Ik ben echt blij dat het nieuwe seizoen begint", zegt hij op zijn website. Hij wil zich ook dit seizoen op FC Twente richten.

"Vorig jaar was een heel mooi debuutseizoen bij Twente en ik wil dit jaar opnieuw prijzen pakken met de club", zegt hij. Chadli kwam vorig jaar van AGOVV naar Twente. Zelf was hij ook verrast door de vooruitgang die hij het afgelopen seizoen geboekt heeft.

Desondanks blijft hij zijn club trouw. "Ik pas bij Twente", zei hij eerder. Bij zijn ontwikkeling heeft Preud'homme een belangrijke rol gespeeld. "De coach liet me heel erg vrij om te ontwikkelen. Hij heeft me de kans gegeven en liet me tevens werken aan mijn defensieve spel."

Marleen Hoogendoorn, goal.com

[youtube]MBOn3r4YZ10[/youtube]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties