Nieuws

Chadli en Mihaylov weer fit

Chadli en Mihaylov weer fit

Vanmiddag was het wekelijkse perspraatje weer voor de wedstrijd tegen NEC. Trainer Co Adriaanse kon melden dat Nacer Chadli hersteld is van z'n knieblessure en dat Nikolay Mihaylov weer beter is na twee dagen koorts.

Beide spelers zijn derhalve opgenomen in de wedstrijdselectie voor de competitiewedstrijd tegen NEC. Daarin ontbreekt, zoals verwacht, Leroy Fer nog. De middenvelder is herstellende van een liesblessure en richt zich op de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Tegen Wisla Krakow zal hij zeker ook niet meedoen.

Verder is Adriaanse van plan om spelers met veel speelminuten thuis te laten voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League. Het gaat hierbij om Wisgerhof, Douglas, Brama en De Jong. Voor FC Twente staat er niks meer op het spel, aangezien de Tukkers al verzekerd zijn van de groepswinst. De Polen moeten winnen, willen ze nog kans maken op Europese overwintering.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties