Nieuws

Chadli fit

Chadli fit

Tegen Odense maakt Nacer Chadli voor het eerst dit seizoen deel uit van de wedstrijdselectie van FC Twente. De Belgische international liep in de seizoensvoorbereiding een geïrriteerde kniepees op en moest daarvan drie maanden herstellen. Ook Rasmus Bengtsson stapt vanochtend in het vliegtuig naar Denemarken. De Zweed is voldoende hersteld van een liesblessure.

Chadli en Bengtsson deden afgelopen maandag spelritme op bij Jong FC Twente tegen Jong FC Utrecht. In die wedstrijd liep beloftentrainer Patrick Kluivert aan tegen een schorsing van één duel, omdat hij zijn coachvak had verlaten en kritiek had op de scheidsrechter. Nicolai Michailov zal tegen Odense zijn plek onder de lat weer innemen. Omdat Sander Boschker nog niet volledig is hersteld van een kuitblessure, zijn de jeugdige keepers Nick Marsman en Filip Bednarek ook weer van de partij. Bart Buysse is buiten de selectie gelaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties