Nieuws

Chadli geeft Fulham snel duidelijkheid

Chadli geeft Fulham snel duidelijkheid

Nacer Chadli is één van de spelers die FC Twente aan het eind van dit seizoen zal gaan verlaten. De Belg van Marokkaanse komaf heeft dit al meerdere keren aangegeven. Eén van de geïnteresseerde clubs is het Engelse Fulham FC dat Chadli graag aan de selectie toe zou willen voegen.

De interesse van Fulham komt niet uit de lucht vallen. Fulham coach Martin Jol liet zich vorig jaar ontvallen dat hij bijna wekelijks een scout stuurde om de verrichtingen van de Belgisch international in de gaten te houden.

De vraag is echter of Chadli nog heil ziet in een overstap naar Fulham. "Na mijn eerste jaar bij Twente wilde Fulham me hebben. Ze gaven me zelfs een rondleiding op de club. Kort daarna raakte ik geblesseerd en was ik ineens niet meer nodig". Ook afgelopen zomer deed Fulham weer een poging maar deze werd door Twente afgewezen.


"Ik weet niet wat ik gedaan had als dat wel gelukt was. Na mijn eerdere ervaring was ik klaar met Fulham." Aldus de Belgisch international.

In de tussentijd werd Chadli gelinkt aan diverse clubs waaronder Bayern München, AS Roma, lazio Roma en ook het Galatasaray van Drogba en Sneijder. De vraag is dus of Chadli nog wel zin heeft aan een transfer naar het relatief kleine Fulham.

"Afgelopen zomer ben ik eigenlijk bij FC Twente gebleven omdat de club me nodig had. Na dit seizoen ga ik zeker niet meer bijtekenen en voel dat ik klaar ben voor een volgende stap. Het liefst een grotere club dan Fulham FC. Een paar maanden geleden kwam Fulham weer in het nieuws. Over enkele weken zal er meer duidelijkheid zijn" sluit Chadli het gesprek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties