Nieuws

Update: 'Transfer Chadli naar Swansea van de baan'

Update: 'Transfer Chadli naar Swansea van de baan'

Ondanks dat zijn zaakwaarnemer aangaf niet meer te verwachten is Nacer Chadli vandaag toch in gesprek met een andere club. Het betreft Swansea City dat de aanvaller afgelopen zomer ook al wilde contracteren. Het zou gaan om een verhuur voor de rest van het seizoen. Dit nieuws meldt Skysports.

[google]Afgelopen zomer vertrok Nacer Chadli naar het Engelse Tottenham Hotspur, maar hier kreeg hij tot op heden weinig speeltijd. Eerder werd Everton al gelinkt aan de Belgisch International, maar nu lijkt Swansea de voornaamste kandidaat om Chadli uit zijn lijden te verlossen.

Chadli heeft speelminuten nodig met het oog op het WK. Ondanks dat bondscoach Wilmots zeer gecharmeerd is van Chali is de concurrentie groot.

Update: Engelse media melden dat de transfer van Chadli naar Swansea van de baan is. Er is nog volop interesse vanuit Duitsland, Nederland, België en Griekenland.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties