Nieuws

Chadli snakt niet naar winterstop

Chadli snakt niet naar winterstop

Nacer Chadli komt met de schrik vrij. De winger van FC Twente vreesde weer een tijd buiten strijd te zijn, nadat hij in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht een kneuzing in een pees bij de knie had opgelopen. Veel bleek er niet aan de hand.

"Ik ben klaar voor de wedstrijd tegen NEC", vertelt Chadli aan VoetbalPrimeur. "Donderdag heb ik goed kunnen trainen, daarna voelde ik geen hinder. Als ik ook vrijdag de training zonder problemen kan afwerken houdt niets me tegen om zaterdag te spelen."

De Rode Duivel beleefde vorig weekend geen fijne wedstrijd, na een half uur moest Chadli naar de kant. "Ik kreeg tegen Utrecht enkele harde tikken op mijn pees. Ik vreesde voor een zware blessure, omdat ik na mijn wissel moeilijk kon lopen."

Zucht van opluchting
"Al bij al viel het mee, enkele dagen rust volstonden", slaakt Chadli een zucht van opluchting. "Gelukkig is het niet zo erg want ik heb net een zware knieblessure achter de rug waardoor ik al een hele tijd aan de kant stond. Dat was een grote ontgoocheling voor mij, maar dat hoort bij het voetbal. Als je nooit teleurgesteld bent, kan je ook nooit gelukkig zijn", vindt de Luikenaar.

2011 is niet het jaar van Nacer Chadli: Twente moest in de titelstrijd de duimen leggen voor Ajax, Chadli zag de competitiestart in rook opgaan door een vervelende knieblessure, een droomtransfer kwam in de zomer niet uit de bus en nu vreesde hij opnieuw voor een zware blessure. "Zo slecht was 2011 niet", meent Chadli. "Ik beleefde ook mooie momenten, met Twente won ik de Nederlandse beker. Een prijs waar ik heel blij mee ben."

Zo fris als een hoentje
Bij veel voetballers is het bobijntje bijna af, Chadli snakt niet naar de winterstop. "Ik zit nog heel fris. Dit seizoen heb ik nog niet veel wedstrijden gespeeld, ik lag een hele tijd in de lappenmand. De winterstop is wel welkom omdat de velden er slecht bijliggen. Dat maakt voetballen een pak lastiger. Na NEC spelen we nog een wedstrijd in de Europa League en een competitiewedstrijd tegen Feyenoord, we gaan drie keer alles geven zodat we met een goed gevoel kunnen genieten van Kerstmis en Nieuwjaar."

Voetbalprimeur

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties