Nieuws

Chadli vliegt naar Shakhtar Donetsk

Chadli vliegt naar Shakhtar Donetsk

Nacer Chadli zal deze week afreizen naar de Oekraïne om daar te gaan praten met topclub Shakhtar Donetsk. De kampioen van de Oekraïense competitie wil de aanvaller graag overnemen en aangezien er meer kapers op de kust zijn wil het hierbij snel handelen. Naast Shakhtar zijn onder andere ook Juventus en Dortmund geïnteresseerd.


Chadli reist deze week al af naar Donetsk, om een indruk te krijgen van de club en de stad. Shakhtar is sinds 2010 onafgebroken kampioen van de Oekraine. Daarnaast won het de laatste drie seizoenen de nationale beker en won het in 2009 de UEFA cup.

FC Twente wil Chadli aanstaande zomer graag van de hand doen. Het contract van de aanvaller loopt af in 2014 en de club wil niet dat hij transfervrij de deur uitloopt. Chadli op zijn beurt wil geen overhaaste beslissingen maken en wil naar een club waar hij speeltijd krijgt. Dit met het oog op het WK in 2014.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties