Nieuws

'Clubs in de rij voor talentvolle aanvaller FC Twente'

'Clubs in de rij voor talentvolle aanvaller FC Twente'

Mocht FC Twente door willen met buitenspeler Alvin Daniels, dan dient de club snel te schakelen. De aanvaller, wiens contract aankomende zomer afloopt, staat volgens zijn woordvoerder Van Delden in de belangstelling van meerdere clubs. Welke clubs dit zijn wordt geen mededeling over gedaan.

Alvin Daniels sloot medio 2011 aan bij de voetbalacademie van FC Twente dat hem destijds overnam van de Graafschap. Dit jaar startte de buitenspeler als basisspeler, maar raakte deze plek na de 5-1 nederlaag bij Jong Ajax kwijt. Vijf wedstrijden later, uitgerekend in de wedstrijd waar hij weer in de basis mocht starten, kreeg hij een rode kaart en een schorsing van drie wedstrijden. Hiervan heeft hij er nu twee opzitten.

[google]Ondertussen werd 20-jarige Daniels wel opgeroepen voor Jong Oranje, maar omdat hij geregistreerd stond in Frans-Guyana moest hij dit avontuur aan zich voorbij laten gaan. Ondertussen zou Daniels zijn genaturaliseerd en kan hij in de toekomst wel op worden geroepen voor (Jong) Oranje.

De toekomst zal grotendeels afhangen van de speeltijd die Daniels kan krijgen bij FC Twente. De concurrentie op de buitenposities is moordend met in het eerste Mokhtar, Jesus Corona en Kusk. Bij Jong FC Twente komen daar Schütte, die het afgelopen weekend twee keer scoorde tegen de Graafschap, Miyaichi en toptalent Bilal Ould-Chikh bij.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties