Nieuws

Clubs staan in de rij voor transfervrije Rosales

Clubs staan in de rij voor transfervrije Rosales

Roberto Rosales kan komende zomer transfervrij vertrekken uit Enschede. Zijn vierjarige verbintenis, die hij in 2010 ondertekende bij Twente, loopt ergens in de zomermaanden af en zoals bij iedere transfervrije speler zijn er ook voor hem kapers op de kust.

[google]Twee Belgische club, te weten Standard Luik en Club Brugge, schijnen interesse te hebben in de 25-jarige verdediger. Interessante bijkomstigheid is dat Michel Preud’homme momenteel trainer is bij Club Brugge. De twee hadden al eerder samengewerkt bij zowel FC Twente als AA Gent. De Telegraaf  weet te melden dat er al gesprekken tussen Brugge en de Venezolaan hebben plaatsgevonden. Het Italiaanse Corriere dello Sport meldt dat Rosales op het lijstje staat van Internazionale als gewenste versterking.

Zijn transfervrije status overschaduwt het feit dat de Venezolaanse rechtsback van FC Twente een uitstekend seizoen doormaakt. Met één doelpunt, twee assists, vier gele en nul rode kaarten kan de Venezolaans international aardige cijfers weerleggen voor een verdediger. Veel interesse dus voor de rechtsachter van de Tukkers. Club Brugge lijkt de gelukkige winnaar te worden van het getouwtrek, maar wellicht dat een grote club als Internazionale hem op andere gedachten kan brengen. Naar welke club Rosales ook gaat, Twente houdt er hoe dan ook niks aan over.

[nederbet]

[ligatus]

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties