Nieuws

Co Adriaanse terug op de Nederlandse velden?

Co Adriaanse terug op de Nederlandse velden?

Nadat Louis van Gaal duidelijk heeft gemaakt geen interesse te hebben om naar Feyenoord te gaan, zoekt de technisch directeur van Feyenoord verder naar de opvolger van coach Ronald Koeman. Co Adriaanse lijkt nu bovenaan het lijstje van Martin Geel te staan, aldus AD sportwereld. Feyenoord zou ook hebben geïnformeerd naar Fred Rutte, maar Adriaanse lijkt de voorkeur te hebben.

[google]Adriaanse tekende in juni 2011 een contract van 1 jaar bij FC Twente, waar hij onder andere herenigd werd met Marc Janko. Op 29 juli won hij met FC Twente de Johan Cruijff Schaal door een 2-1-overwinning op Ajax. Ook ‘overwinterde’ hij in de Europa League en stond met Twente op een derde plek in de eredivisie.

Toch werd hij op 3 januari 2012 ontslagen als trainer. “De onderlinge verhoudingen tussen hem enerzijds en de trainers en spelers anderzijds waren niet meer te repareren. Het wrong te veel en dan moet iemand een beslissing nemen.” Aldus voorzitter Joop Munsterman destijds. Sindsdien opereerde Adriaanse enkele malen als voetbalanalist bij Studio Voetbal.[nederbet][ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties