Nieuws

Collins John: "Dan is het slikken en weer doorgaan"

Collins John: "Dan is het slikken en weer doorgaan"

Voormalig FC Twente aanvaller Collins John is sinds gisteren neergestreken bij de amateurs van Ijsselmeervogels. Volgens John niet om direct een contract of te dwingen, maar gewoon om weer lekker te voetballen. Eerder dit seizoen trainde John nog mee met Jong FC Twente, maar hier kwam na de winterstop een einde aan. De aanvaller heeft ondertussen in dertien jaar tijd dertien verschillende clubs versleten. "Het zijn allemaal keuzes die je maakt, zoals je die elke seconde maakt. Soms pakken ze goed uit, soms niet. Het moet je ook gewoon een beetje meezitten", zo zegt John in gesprek met het AD.

Met name zijn periode in Engeland staat hem nog goed bij. "Zo kijk ik echt met een goed gevoel terug op die jaren bij Fulham, waarin ik veel heb gespeeld, scoorde tegen clubs als Chelsea, Liverpool en Manchester United en ook het Nederlands elftal haalde. Dat pakken ze mij nooit meer af."

"De voetballerij blijft ook een wereldje van meningen", vervolgt John. "En iedereen heeft een mening. Dat mag, natuurlijk! Anders moet je oordoppen indoen. Maar als de trainer of een bestuur van een club het niet in je ziet zitten, om wat voor reden dan ook, dan moet je die mening respecteren. Ik heb na Fulham weliswaar bij minder hoogspelende clubs gespeeld dan ik zelf wilde, maar dat is nou eenmaal zo gelopen. Dat is het slikken en weer doorgaan. Ik heb ook nergens spijt van, want van elke fout die je maakt leer je weer."[google]

Kijkend naar de toekomst wil Collins John gewoon weer lekker voetballen, want dat is hetgeen hij het liefst doet. "Voetbal is altijd mijn hobby geweest en het kriebelt nu ook echt weer. Dat goed gevoel zal, ook ben ik vijftig jaar, nooit meer verdwijnen. Ik zie meetrainen bij IJsselmeervogels dan ook als een proefstage of een kans om een contract te verdienen, maar als een mooie kans om weer lekker met het spelletje bezig te zijn. Voor de rest zie ik wel waar dit toe leidt. Zeg nooit nooit", besluit de aanvaller.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties