Nieuws

Column: Douglas boven je billen

Column: Douglas boven je billen

Heel Nederland sprak enige tijd geleden schamperend over de tattoo van Yo en Wes, ons geliefde glamourkoppel. Het fraaie lijf van Yo werd besmeurd door een Italiaanse zin. Iets van: ‘Dank God voor deze rijke kabouter’. U dacht dat daarmee een dieptepunt was bereikt? Helaas, graag stellen wij u voor aan de vriendin van FC Twente-verdediger Douglas, Kristal genaamd.

Mevrouw dook al eens op voor de spotlights toen de Braziliaan zijn Nederlandse paspoort kreeg, tevens het moment waarop hij voor het laatst een goede wedstrijd speelde. Kristal deed tijdens de ceremonie haar bekkie niet open en als we zo naar haar kijken, is dat waarschijnlijk maar verstandig ook. Op één of andere gekke manier hebben we het idee dat Douglas en Kristal op een vrije woensdag niet van museum naar museum slenteren.

Dat beeld wordt versterkt door een hilarisch fragment uit de column van VI-watcher Peter Wekking over de dag waarop de mandekker Nederlander werd: ,,Douglas onderging de ceremonie in een modieus, zwart overhemd. Dochter Lais had speciaal voor de gelegenheid een speen met glittertjes in haar mond gedaan. Vriendin Kristèl leek danig gespannen, want er kon gedurende de vrolijke bijeenkomst geen lachje af, maar toch had ook zij een indrukwekkend moment van glorie.

Toen ze zich voorover bukte, ontvouwde zich een spectaculair aangezicht. Op haar onderrug heeft Kristèl namelijk de naam Douglas getatoeëerd en dat is haar manier om te zeggen dat ze echt van deze profvoetballer houdt. Dat kon je ook zien aan de sierlijke krullen waarmee de letters in haar rug waren gestanst. Daar was echt tijd voor uitgetrokken.” Voor op een tegeltje: Echte liefde is: Douglas boven je billen kalken.

Bron: Spreekverbod

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties