Nieuws

Complimenten uit Amsterdam voor supporters FC Twente

Complimenten uit Amsterdam voor supporters FC Twente

Ondanks dat FC Twente gisteren met 3-0 verloor in de Amsterdam ArenA waren de meegereisde supporters tot en met het einde van de wedstrijd nadrukkelijk aanwezig. Dit werd ook opgemerkt door Nicky Samsom, columnist van AjaxLife. Hij schreef het onderstaande:

Het zou best eens kunnen dat FC Twente gewoon een mooie club is. Zeker als ik naar het uitvak keek, was te zien en te horen dat ze gepassioneerde supporters hebben.

Zelfs toen het overduidelijk was dat er deze wedstrijd – én competitie – helemaal niets meer te halen viel, bleven ze vol achter hun team staan. Klasse. Dan neem ik dat vreemde streekaccent graag voor lief. Sneu haast dat die prutsers op het veld niet wat meer voor ze in petto hadden.

[google]Natuurlijk heeft Twente ook geen onaardig team. Grote delen van de wedstrijd vond ik ze zelfs sterker ogen dan Ajax. Soms deden ze me zelfs denken aan het Ajax van dit seizoen. Weten hoe je moet domineren, maar eenmaal in de buurt van de goal niet kunnen afmaken. Het recept om koppies te laten hangen.

Eerlijk gezegd heb ik me helemaal geen zorgen gemaakt gedurende dit potje. Dat Ajax zou winnen was snel duidelijk. Niet omdat ze echt goed of beter waren, maar omdat ze iets krachtigs uitstraalden. Zelfvertrouwen. Ze hadden er echt zin in. Er viel vandaag eindelijk weer eens niks te halen voor hunnie, in Amsterdam.

Voor de rest van de column, ga naar AjaxLife.

Foto: AjaxLife

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties