Nieuws

'Corona neemt pas in loop van de week beslissing'

'Corona neemt pas in loop van de week beslissing'

De transfer van de Jesus Manuel Corona naar FC Twente is nog altijd geen feit. Volgens Jeroen Kapteijns van De Telegraaf neemt de Mexicaanse vleugelaanvaller in de loop van deze week een beslissing over zijn toekomst.


FC Twente en Corona hebben al een akkoord bereikt. Ook zou de club uit Enschede bereid zijn om de gevraagde vijf miljoen euro aan de C.F. Monterrey te betalen. Een groep investeerders moet deze deal financieel mogelijk maken.

Naast FC Twente zijn ook clubs uit Duitsland, Portugal en Spanje in de markt voor de Corona. Bij FC Twente moet Corona de opvolger worden van Nacer Chadli, die vorige maand naar Tottenham Hotspur vertrok. Mocht de transfer van Corona geen doorgang vinden, dan zal FC Twente gaan proberen om Davila van Chelsea FC te huren.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties