Nieuws

'Corona op lijstje Portugese topclub'

'Corona op lijstje Portugese topclub'

FC Twente gaat nog een roerige periode naar het einde van de transferperiode tegemoet. Het is nog allerminst zeker dat Hakim Ziyech bij de club blijft en ook voor Jesús Corona bestaat de nodige belangstelling. Volgens A Bola heeft FC Porto de aanvaller op een lijstje staan.

Corona heeft zich deze zomer flink in de kijker gespeeld. Hij nam met zijn land deel aan zowel de Copa América als de Gold Cup en liet een prima indruk achter. De Mexicaan kwam twee jaar geleden voor ongeveer 3,5 miljoen euro over van Monterrey. In zijn eerste seizoen kende de speler voor aanpassingsproblemen, maar afgelopen jaar ontwikkelde hij zich tot één van de belangrijkste schakels in het elftal van de Tukkers.

[google]De transfermarkt sluit op 31 augustus om 24.00 uur. Daarna zijn transfers pas weer in januari mogelijk.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties