Nieuws

Corona wees voorstel Barcelona af

Corona wees voorstel Barcelona af

Jesus Corona is de verrassing van de afgelopen transferperiode. Het Mexicaanse toptalent kon naast FC Twente onder meer naar FC Barcelona, Borussia Dortmund, FC Porto en nog een handvol andere Europese topclubs. Uiteindelijk koos de kleine aanvaller voor FC Twente met als missie hier door te groeien naar de absolute top van Europa. De belangstelling van Barcelona blijkt nu concreet te zijn geweest. Dit zegt Corona in een interview met Record. De Catalanen deden Corona een contractvoorstel maar deze werd afgewezen.


"Het klopt dat we een aanbieding hebben gekregen van Barcelona, maar ook al heb ik veel respect voor Barcelona, FC Twente past op dit moment beter bij mij."

Momenteel verblijft Corona in Mexico om zijn papieren in orde te maken. Aanstaande maandag wordt hij verwacht op het trainingsveld van FC Twente. Corona heeft zin in de nieuwe uitdaging en hoopt dat hij snel een kas krijgt bij zijn nieuwe werkgever met het oog op het WK 2014 in Brazilië. "Mijn korte termijn doel is het WK 2014 met Mexico in Brazilië, maar eerst moet ik me bewijzen bij FC Twente en wachten op een telefoontje van Mexico's bondscoach Chepo."

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties