Nieuws

Crisis bij Willem II biedt Roemeratoe een allerlaatste kans

Crisis bij Willem II biedt Roemeratoe een allerlaatste kans

Willem II heeft vandaag kenbaar gemaakt dat het per direct afscheid heeft genomen van technisch directeur Joris Mathijsen en hoofdtrainer Fred Grim. Het is het gevolg van een reeks aan slechte resultaten in de eredivisie. De Tilburgers wisten in de laatste 18 wedstrijden slechts 5 punten te scoren.

"Het is erg zonde dat aan mijn nog korte periode bij Willem II een einde komt. Ik heb hier samen met mijn collega’s goed kunnen werken, maar om meerdere redenen staan we na 25 wedstrijden niet daar waar we willen staan. Het is erg jammer dat de goede samenwerking met de mensen met wie ik dagelijks werkte nu eindigt", aldus Grim op de clubwebsite van Willem II.

Het ontslag van Grim biedt voor Godfried Roemeratoe weer nieuwe kansen. De middenvelder wordt dit seizoen door FC Twente verhuurd aan de Tilburgers, maar heeft tot dusver geen basisplek weten te veroveren. De afgelopen drie wedstrijden kwam hij in drie invalbeurten tot slechts 33 speelminuten. De huidige technische staf neemt de honneurs nu waar tot er een nieuwe trainer wordt gepresenteerd.

Het is sowieso een spannende maand voor Roemeratoe wiens toekomst op dit moment zeer onzeker is. Willem II heeft een optie om hem definitief over te nemen van FC Twente. De Tilburgers moeten dan 750.000 euro overboeken naar Enschede. Mocht Willem II de optie niet lichten, dan heeft ook FC Twente nog een optie om het contract met één seizoen te verlengen. Besluit ook FC Twente geen gebruik te maken van deze optie, is de middenvelder komende zomer transfervrij en moet hij op zoek naar een nieuwe club.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties