Nieuws

Dagen Glynor Plet lijken geteld

Dagen Glynor Plet lijken geteld

Nadat vandaag bekend werd gemaakt dat FC Twente niet alleen Luc Castaignos maar ook een ervaren spits erbij wil halen lijkt de rol van Glynor Plet bij FC Twente uitgespeeld. Plet kwam afgelopen winter over van buurman Heracles als vervanger van Marc Janko die naar FC Porto vertrok. Plet kon zich destijds schikken in rol als tweede spits achter onbetwiste nummer 1 Luuk de Jong.


Nu Luuk de Jong is verkocht aan Borussia Mönchengladbach staat Plet te popelen om de spitspositie over te nemen. Zelf gaf hij al aan zichzelf in de toekomst als eerste spits bij FC Twente te zien. Hij sloeg een maand geleden zelfs een aanbod af van de Oostenrijkse topclub Rapid Wien omdat hij dacht bij een transfer van de Jong een kans te krijgen onder McClaren.

Nu enkele weken later lijkt deze keuze allerminst verstandig geweest. McClaren wil twee vervangers voor de Jong en Plet zal daardoor worden verdrongen uit de selectie en hoogstwaarschijnlijk het verzoek krijgen uit te kijken naar een andere club.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties