Nieuws

"Dan heb je jongens nodig die lef hebben"

"Dan heb je jongens nodig die lef hebben"

Afgelopen vrijdag won FC Twente de Twentse derby met 2-0. Het ging niet van een leien dakje, dat heeft ook Alfred Schreuder gezien. Toch is zijn grote waardering voor Renato Tapia en Bilal Ould Chikh er niet minder om. De oefenmeester spreekt vol lof over het tweetal. Bilal Ould Chikh bekroonde vrijdag zijn optreden met een zeer fraai doelpunt.

"We waren aan de bal niet goed, dan speel je tegen jezelf", verklaart Schreuder tegenover RTV Oost. "Dan heb je jongens nodig die lef hebben. Als je kijkt hoe Tapia invalt, een jongen van 19, dat is hetgeen wat je graag wil zien".

[google] De wedstrijd verliep niet vlekkeloos, ook niet voor het geprezen tweetal. Toch is dat voor Schreuder geen aanleiding voor kritiek. "Ook al maken ze een foutje, zoals Tapia in het begin, maar hij gaat gewoon door", legt hij uit.

Uiteindelijk, een kleine tien minuten voor het laatste fluitsignaal, scoort Bilal Ould Chikh op zeer fraaie wijze het beslissende doelpunt. Hij werd dan ook meteen na de treffer toegezongen door de fanatieke aanhang van Vak P. "Dat is geweldig. We kennen Bilal zijn kwaliteiten, hier traint hij veel op, dus dat is hartstikke goed". besluit Schreuder vol trots.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties